SEGRE

La Paeria inicia el projecte de regeneració de la Mariola

Larrosa convoca la comissió de seguiment per al proper 13 de setembre

L'alcalde Fèlix Larrosa ha visitat les obres de millora del ferm de Cardenal Cisneros.

La Paeria inicia el projecte de regeneració de la MariolaHermínia Sirvent / ajuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha anunciat aquest dimarts, en el marc de la visita a les obres de millora del ferm al carrer Cardenal Cisneros, que dijous de la setmana vinent s’ha convocat la comissió de seguiment de Mariola 20.000. “Aquesta comissió ha de ser la primera de les moltes reunions de treball que hi haurà des del punt de vista de la transversalitat municipal, amb la participació dels serveis socials, dels serveis d’urbanisme i dels serveis de participació ciutadana, i té l’objectiu de bastir un bon projecte que ha de contribuir a la regeneració de tot aquest sector de la ciutat”, ha explicat l'alcalde.

“Quan parlem de Mariola 20.000 parlem de les persones. L’ajuda a les persones, l’atenció a les persones, sigui gent gran o gent jove, és la nostra prioritat", ha afegit.

Segons l'ajuntament, els objectius del projecte Mariola 20.000 s’estructuren en quatre branques: el caràcter social, basat en assegurar el dreta a un habitatge digne; el caràcter urbanístic, sobre la regeneració urbana que dinamitzi el barri; el caràcter comunitari, per avançar en un sistema públic d’equipaments, i el caràcter econòmic, que vetllarà per generar noves oportunitats d’ocupació.

tracking