SEGRE

URBANISME HABITATGE

Inicien la venda sobre plànol de pisos d'una de les torres de la Llotja

Metrovacesa en comercialitza 98 d’entre una i 5 habitacions a les Torres del Cel

Imatge virtual de les futures torres de pisos al costat de la Llotja.

Imatge virtual de les futures torres de pisos al costat de la Llotja.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La promotora immobiliària Metrovacesa va anunciar ahir que ja ha iniciat la comercialització dels 98 pisos que acollirà una de les dos torres annexes a la Llotja. Aquests habitatges seran de totes les mides, ja que els més petits tenen només una habitació, mentre que els més grans en tenen cinc. L’empresa destaca que tots tindran “àmplies terrasses”, encara que no va detallar quin serà el ventall de preus. Metrovacesa ha batejat aquesta promoció amb el nom de les Torres del Cel, i assenyala que aquestes torres tindran 21 plantes i gairebé 70 metres d’altura.

Metrovacesa va emplenar a finals del mes de maig passat tots els tràmits i pagaments necessaris per sol·licitar la llicència municipal d’obres per a aquests dos minigratacels la construcció dels quals està prevista des del 2007, però que va quedar en suspens durant més d’una dècada a causa de la crisi.

L’empresa també construeix una promoció amb 99 habitatges entre Cappont i la Bordeta

El projecte també ha tingut canvis en aquest període, ja que ara les dos torres són bessones, mentre que inicialment eren diferents. El cost estimat per a la seua execució s’acosta als 30 milions.

Metrovacesa afirma que la comercialització de la primera torre s’emmarca en la seua aposta per Lleida ciutat, subratllant que ha iniciat les obres de la primera fase del complex residencial Imspira, al Parc de l’Aigua, entre la Bordeta i Cappont, amb 33 pisos que estaran acabats el primer trimestre del 2020 i que és comercialitzat per Finques Farré. Va afegir que ja ha demanat llicència per a la segona fase, amb 66 habitatges.

tracking