SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Destrossen diversos vehicles per robar als aparcaments de dos discoteques

Vista dels danys en un dels vehicles forçats a Gardeny.

Vista dels danys en un dels vehicles forçats a Gardeny.A. FERNÁNDEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana ha rebut diverses denúncies per destrosses en interior de vehicles per robar mentre estaven aparcats a l’exterior de dos discoteques de la capital del Segrià. Segons van explicar algunes víctimes, en sortir del local es van trobar els vidres del seu vehicle completament destrossats i que s’havien emportat tot el que havien trobat dins, com bosses, objectes o roba. Una de les afectades va explicar que el seu cotxe estava aparcat a l’exterior de la discoteca The Hill, al Parc de Gardeny, i que a l’anar a presentar la denúncia a Mossos hi havia molts més afectats a comissaria.

Per la seua part, la Urbana tenia coneixement del robatori a dos cotxes a Gardeny i un altre al costat de la discoteca Biloba. El cap de setmana passat, la Urbana va detenir un jove de trenta-tres anys acusat de rebentar set cotxes en una sola nit al barri de Cappont.

Els fets van passar poc després de les cinc de la matinada quan un veí del carrer Doctor Trueta va avisar al veure un home sortir d’un cotxe que acabava de forçar i del qual havia fet saltar l’alarma. Els agents van poder comptabilitzar fins a set cotxes rebentats entre els carrers Doctor Trueta i Pont de Suert, dels quals havien sostret objectes.

tracking