SEGRE

FORMACIÓ LLENGÜES

L’Escola Oficial d’Idiomes manté més de 2.500 inscrits

La majoria, 1.683, per a anglès i les classes comencen el dia 26

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) ha registrat un total de 2.539 preinscripcions per aquest curs 2018-2019, xifra que suposa trenta-cinc menys que les 2.574 del curs anterior i trenta-set menys que les que hi va haver dos cursos enrere. D’aquesta manera, la xifra s’ha estabilitzat després d’haver baixat gairebé un cinc per cent.

Com sol ser habitual, l’anglès és l’idioma que desperta més interès, amb 1.683 preinscrits, seguit a molta distància del francès, amb 448. També n’hi ha 152 per a alemany, 92 per a italià, 67 per a català, 44 per a castellà per a estrangers, 25 per a àrab i 28 per a rus.

El centre ha programat proves de nivell des d’ahir i fins al pròxim dia 14, i entre els dies 17 al 19 es pot triar l’horari de les classes. Precisament, el dia 19 els preinscrits sabran si han obtingut plaça i es podran matricular online fins al dia 21. Els que no hagin tingut sort quedaran en llista d’espera, però la mateixa escola destaca que al final gairebé tots els preinscrits acaben obtenint una plaça. L’inici del curs està previst per al dia 26.

La directora de l’EOI, Sole Sebastia, va recordar que aquest any ofereixen com a novetat un curs de francès que s’impartirà a l’institut Joan Oró per a alumnes dels tres centres de Secundària del Camp Escolar (ahir no va poder precisar el nombre d’inscrits) i grups d’anglès i alemany amb més flexibilitat que els convencionals (només una classe a la setmana, de dos hores i quart de durada). També estrenen aquest curs un grup d’anglès a les Borges Blanques i un de francès a la capital de la Noguera.

tracking