SEGRE

SANITAT CÀRRECS

Relleu a l'ICS a Lleida a l'anar-se'n a Reus Mateu Huguet

L’hospital Arnau de Vilanova va atendre l’any passat 24.417 usuaris de la Franja.

L’hospital Arnau de Vilanova va atendre l’any passat 24.417 usuaris de la Franja.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’actual gerent de l’Institut Català de la Salut (ICS) a les regions sanitàries del pla de Lleida i Alt Pirineu, Mateu Huguet, deixarà aquest càrrec per assumir la direcció de l’hospital Sant Joan de Reus. Està previst que el consell d’administració que gestiona aquest centre sanitari aprovi avui mateix el nomenament i que Huguet s’incorpori a la seua nova destinació a partir de dilluns vinent. Paral·lelament, el departament de Salut ha encarregat al director gerent de l’ICS, Josep Maria Argimon, que analitzi la situació actual d’aquest organisme a Lleida i proposi un nou director, tràmit que podria formalitzar-se al llarg de la setmana que ve. Salut preveu reforçar l’actual estructura directiva de l’ICS a la demarcació, encara que donant continuïtat als principals projectes que tenen en marxa.

En un altre ordre de coses, diversos pacients que tenien cita ahir amb un especialista d’anestèsia a l’hospital Arnau de Vilanova es van queixar a l’haver-se hagut d’esperar fins a més de dos hores i mitja per ser atesos. “Tenia cita a les 10 del matí i he entrat a la consulta poc abans de la 1”, es va queixar una usuària.

Fonts del centre sanitari van assenyalar que ahir hi havia moltes cites concertades amb aquest especialista i que “és normal” que es produeixin aquest tipus d’aglomeracions quan hi ha tants pacients. Van afegir que a les 14.00 hores “ja estaven tots atesos”.

tracking