SEGRE

Nou columnes confluiran en una manifestació avui a Lleida

Insten els participants a portar paperetes de vot

Les paperetes de vot del referèndum van omplir ahir la paret del CAP de Cappont, on els CDR també van instal·lar una placa ‘rebatejant’ la plaça 1 d’octubre.

Les paperetes de vot del referèndum van omplir ahir la paret del CAP de Cappont, on els CDR també van instal·lar una placa ‘rebatejant’ la plaça 1 d’octubre.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nou CDR de Lleida han convocat per avui un acte en el qual nou columnes de participants sortiran a les 18.30 h dels diferents barris de Lleida i confluiran en la manifestació unitària convocada per la Plataforma 1-O de Lleida a la plaça la Pau una hora després, a les 19.30 h, amb l’objectiu de commemorar el primer aniversari del referèndum, que es recordarà a tot Catalunya. Per a això, els CDR insten els participants a portar impreses les paperetes del vot. Les marxes sortiran dels punts de votació de cada barri lleidatà, en molts dels quals, aquest cap de setmana s’han dut a terme activitats de diferent índole. Així mateix, són molts els municipis que avui tenen previst també recordar l’1-O, entre els quals Sort, amb un manifest, sopar i música; Sanaüja, amb un sopar groc; Tàrrega, que seguirà amb els actes iniciats ahir, Miralcamp; Albesa, amb un taller de cartes per als presos; o Alcarràs, amb la projecció d’un documental protagonitzat pels veïns.

tracking