SEGRE

La Fiscalia manté la petició de sis anys de presó per als pares de la Nadia

El judici s'allarga fins demà divendres en ajornar-se els informes de les parts

Fernando Blanco i Margarita Garau aquest dijous a l'Audiència de Lleida.

La Fiscalia manté la petició de sis anys de presó per als pares de la NadiaAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència de Lleida ha acollit aquest dijous la tercera jornada del 'cas Nadia', que ha finalitzat amb les conclusions de les parts. Així, el fiscal ha anunciat que manté la petició de sis anys per a cadascun dels acusats, Fernando Blanco i Margarita Garau, per un presumpte delicte continuat d'estafa. El fiscal ha afegit que en cas que el tribunal consideri que els fets no són constitutius d'un delicte d'estafa, es condemni als acusats, de manera alternativa i també amb sis anys, per un delicte d'apropiació indeguda. Per la seua part, les defenses han demanat l'absolució.

Tot i que estava previst que el judici acabés aquest dijous, s'allargarà fins a divendres en ajornar-se per a demà la presentació dels informes de les parts.

Durant la sessió d'avui ha declarat com a testimoni un tiet matern de la menor. Ha assegurat davant del jutge que la mare "no actuava de mala fe" i que era el pare qui gestionava la fundació: "Ell s'encarregava de totes les gestions, era qui feia i desfeia, mentre que ella confiava plenament en el seu marit".

A Fernando Blanco i Margarita Garau se'ls jutja acusats de quedar-se 1,1 milió d’euros en donatius que van recaptar a través d’una campanya solidària, fingint que els fons eren per tractar la seua filla Nadia d’una malaltia rara.

tracking