SEGRE

BARRIS EQUIPAMENTS

Porteries antivàndals a la pista esportiva de Pardinyes

La Paeria les ha instal·lat després que una de les anteriors fos destrossada || L’associació veïnal, satisfeta amb la mesura

Imatge d’una de les noves porteries antivandàliques.

Imatge d’una de les noves porteries antivandàliques.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria ha reposat a la fi les porteries de la pista esportiva situada a prop del local social de Pardinyes després que uns desconeguts trenquessin el mes de maig passat una de les que hi havia.

Les noves, de ferro, criden molt l’atenció dels veïns. “Semblen unes gàbies, però ja ens hi acostumarem. Segons la Paeria són antivàndals perquè no les tornin a trencar”, va assenyalar el president veïnal, Rafael Fernández.

En aquest sentit, va mostrar la seua satisfacció “ja que per fi tenim les porteries després d’estar mesos reclamant-les, i si així podem estar segurs que no les trenquen, llavors estem satisfets”.

La nit del 10 de maig passat, uns desconeguts van entrar a la pista esportiva i van trencar una de les porteries, trossos de la xarxa que envolta la pista i van deixar la zona plena d’escombraries, caixes i ampolles. Després de l’incident, un portaveu de l’associació veïnal va considerar que calia trobar algun sistema que hi bloquegi l’accés, perquè ara només hi ha una xarxa i una porta que no tanca, per la qual cosa van plantejar a la corporació instal·lar alguna barrera que envolti i cobreixi la zona i posar un cadenat a la porta. “Insistirem a aconseguir tot això, però almenys ja tenim les porteries”, va manifestar Fernández.

Així mateix, va explicar que l’ajuntament ha condicionat dos solars que serveixen com a pàrquing públic a la rambla Corregidor Escofet i al carrer Tarragona.

La pista que utilitza el Tonucci tindrà nova tanca L’ajuntament instal·larà una nova tanca a la pista poliesportiva de la plaça Maria-Mercè Marçal, que està des de la setmana passada precintada pel seu mal estat. El problema és més gran perquè aquesta pista és utilitzada durant l’esbarjo pels alumnes del col·legi Francesco Tonucci, ja que el seu pati és petit. Fonts municipals van afirmar ahir que s’ha ordenat la construcció d’una nova tanca, de la qual ja han demanat els materials al proveïdor.

tracking