SEGRE

CONFERÈNCIA FORMACIÓ

Victor Küppers: "Com a societat, estem molt tarats, s'ha de decidir viure amb alegria"

La conferència de Küppers es va emmarcar en el 30 aniversari de Sistemes Digitals Catalunya-Ricoh.

La conferència de Küppers es va emmarcar en el 30 aniversari de Sistemes Digitals Catalunya-Ricoh.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala gran de la Llotja, amb un aforament de mil persones, es va quedar ahir petita durant la conferència de Victor Küppers, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i doctor en Humanitats, però que es decica a la “formació per vocació”. Va advertir des del primer moment que explicaria coses “molt simples”. “Però no et preguntis si ja les saps o no, sinó si les fas o no. Perquè, al final, la diferència entre el crac i el chusquero no està a saber, sinó de fer. I va bé saber-les perquè en el dia a dia anem tan ràpid, que correm el risc d’oblidar-les”, va indicar. Küppers, va afirmar que “com a societat, estem molt tarats”. “Persones desanimades, esgotades, superades, que prenen psicofàrmacs... Espanya és un país de tarats i pastillers. I això es tradueix en persones que han perdut l’alegria” i fins i tot “l’educació, persones que caminen ràpid i ni saluden”, va dir. Va alertar que “el pitjor és que hem assumit que és el normal, quan només és l’habitual. I quan s’assumeix com a normal, no fas res per canviar-ho i és qüestió de temps que a la teua vida quedi només amargor, tristesa i mal humor”.

Va reconèixer que amb els problemes diaris, “viure amb alegria és difícil”, però es pot aconseguir seguint “hàbits per pensar sa, per afrontar els problemes amb alegria”. Va assenyalar que viure resignat a “anar tirant” és “ser mediocre” i va afegir que “quan et desanimes, passes de ser una persona estratosfèrica a una d’entre tantes, perquè la diferència entre la teua millor i pitjor versió, és l’estat d’ànim i tens el que tu elegeixes”.

Afirma que “quan et desanimes, passes de ser una persona estratosfèrica a una d’entre tants”

En aquest sentit, va reivindicar “espais per a la pausa” i va remarcar que les persones que “viuen amb alegria” ho han decidit així, “li troben sentit a la vida” i “són bones persones”.

tracking