SEGRE

Shalom troba una nova nau al polígon dels Frares

Podrà restituir el magatzem incendiat gràcies a un acord amb CaixaBank

El nou magatzem de Shalom al polígon dels Frares.

Shalom troba una nova nau al polígon dels FraresCaixaBank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank i Fundació Privada Ilersis-Shalom han signat un contracte d’arrendament per una nau ubicada al polígon dels Frares de Lleida, després que la nau que l'entitat tenia al polígon del Segre patís un incendi el passat 7 d’octubre. La nova nau té una superfície de més de 2.000 metres quadrats.

Segons l'entitat bancària, el contracte d’arrendament preveu unes condicions avantatjoses durant el primer any de vigència.

Durant la signatura del contracte, la gerent de la Fundació Privada Ilersis, Teresa Benet, ha agraït a CaixaBank la rapidesa de l’entitat financera en trobar una solució a la situació que tenien: “Una nau cremada, la parada en la fabricació dels lots de nadal, i els 40 treballadors amb discapacitat que no poden anar a treballar”.

De la seua banda, el director de banca d’institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Camí, ha reiterat el suport de l’entitat financera a les entitats socials del territori.

La gerent de la Fundació Privada Ilersis, Teresa Benet, i el director de banca d'institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Camí.

Shalom troba una nova nau al polígon dels FraresCaixaBank

tracking