SEGRE

L'alcalde de Lleida demana més dotació de mossos per a la ciutat

L'ajuntament estudia ampliar a més barris les patrulles a peu de la Urbana

L'alcalde de LleidaL'alcalde de Lleida demana més dotació de mossos per a la ciutat demana més dotació de mossos per a la ciutat

L'alcalde de Lleida demana més dotació de mossos per a la ciutatAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de les situacions conflictives provocades per menors no acompanyats al centre històric de Lleida, l'alcalde, Fèlix Larrosa, ha anunciat que l'ajuntament es reunirà amb el conseller d'Interior, Miquel Buch, per demanar-li augmentar en mig centenar els agents dels Mossos d'Esquadra a la ciutat. La Guàrdia Urbana fa un mes que patrulla a peu pel centre històric i pel barri de la Mariola, però el consistori creu necessària la cooperació en seguretat del cos policial autonòmic per afrontar la problemàtica.

A la Mariola, la Urbana hi té activa una patrulla fixa les 24 hores del dia que a banda de passejar a peu pels carrers per augmentar la percepció de seguretat també fa actuacions derivades, la majoria, de problemes de convivència.

L'ajuntament es planteja ara fer extensible a la Bordeta el patrullatge a peu després de la petició de la seva associació veïnal.

tracking