SEGRE

POLÈMICA

Una firma qüestiona la cessió de la Llotja per a Cap d'Any

La Llotja acollirà un sopar i una festa de celebració de Cap d’Any.

La Llotja acollirà un sopar i una festa de celebració de Cap d’Any.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de lleure nocturn SBK Room denuncia que l’organització d’una gran festa de Cap d’Any a la Llotja per part d’una concessionària del servei de càtering amb el gup Bonobo incompleix el plec de condicions de la concessió. En un escrit presentat aquesta setmana a la Paeria, assegura que el plec de clàusules de la concessió indica que es tracta només de servei de càtering i, opcionalment, de servei a la terrassa de l’edifici només a l’estiu.

A més, constata que a la publicitat de la festa apareix com a organitzador el grup Bonobo (titular de la discoteca d’estiu Biloba) i critica que s’hagi permès que “sigui un tercer” el que, “sense contracte ni publicitat, accedeixi a la utilització de les instal·lacions de l’administració local sense més requisits que els que genera el fet de ser una festa de Cap d’Any”.

Per tot això, demana a la Paeria que acrediti que compleix el plec de condicions, informi dels ingressos que percebrà per la festa l’empresa pública CNC (titular de la Llotja) i acrediti la llicència de discoteca per a l’esdeveniment. El tinent d’alcalde Rafael Peris va evitar entrar a valorar aquest escrit i es va limitar a assenyalar que l’analitzaran. SBK Room va denunciar la setmana passada que la Paeria li va vetar utilitzar la Llotja per a esdeveniments de salsa quan ja els tenia concertats amb la concessionària de càtering i empleats de l’equipament.

tracking