SEGRE

SUCCESSOS ARREST

La Guàrdia Urbana deté el propietari d'un gos per agredir quatre agents

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la tarda un veí de Lleida de 27 anys, J.V.C.A., acusat de pegar a quatre agents quan li van advertir que havia de portar al gos lligat. El jove va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes d’atemptat a l’autoritat i lesions. Els fets van tenir lloc a les 17.30 hores a la plaça Màrius Carretero, al costat del parc de les Vies, quan una patrulla d’agents cívics va demanar al propietari d’un gos que lligués la seua mascota ja que no podia tenir-lo deslligat perquè està prohibit.

L’home s’hi va negar i va increpar la parella. Els agents cívics van trucar a la Guàrdia Urbana. Fins al lloc es va desplaçar una patrulla. Els urbans també van demanar a l’home que lligués el gos. Tanmateix, l’home s’hi va negar i va continuar increpant tant els policies com els agents cívics. Finalment, l’individu va agredir els dos policies, que van haver de demanar reforços. Diverses patrulles van anar a socórrer-los. Van haver de reduir l’home per poder detenir-lo. Va ser arrestat pels delictes d’atemptat contra l’autoritat i lesions. Quatre agents van resultar ferits.

D’altra banda, també van comprovar que el gos no tenia xip ni la documentació pertinent, per la qual cosa van procedir al decomís preventiu. La mascota va ser traslladada a la gossera municipal, segons va informar la Urbana ahir a última hora de la tarda.

tracking