SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT LABORAL

Mor un treballador al caure des de 5 metres en una empresa de l'avinguda de l'Exèrcit

Un operari de 46 anys veí de Lleida que feia tasques de manteniment en una nau

El sinistre va ocórrer en aquesta nau de l’empresa.

El sinistre va ocórrer en aquesta nau de l’empresa.MAGDALENA ALTISSENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Lleida de 46 anys va morir ahir al matí després de precipitar-se des d’una altura de cinc metres mentre treballava en una cistella elevadora en una empresa de la ciutat. Els fets van ocórrer al voltant de dos quarts d’onze del matí a la firma Iaso, situada a l’avinguda de l’Exèrcit de Lleida.

L’home, de nacionalitat espanyola, era un treballador de manteniment i es trobava fent tasques de cura a la nau número quatre de l’empresa. Treballadors de l’empresa Iaso van explicar ahir que estan commocionats pel sinistre i que es troben a l’espera dels resultats de les indagacions dels Mossos.

Després de rebre l’avís de l’ocorregut, fins al lloc de l’accident es van desplaçar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i diversos efectius del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Malgrat la ràpida intervenció dels sanitaris, no van poder evitar que l’operari perdés la vida.

La Unitat d’Investigació de la comissaria dels Mossos de Lleida va obrir ahir una investigació i va posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i del departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Aquest és el segon accident laboral important que es produeix a la ciutat de Lleida en poc més de 48 hores, després del sinistre de dimarts passat en el qual un adolescent de 17 anys va resultar ferit greu després de caure-li a sobre una pila de palets de fusta mentre treballava al polígon Camí dels Frares. El ferit va haver de ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova amb diverses fractures a les cames.

Al novembre, dos treballadors de 46 i 49 anys van resultar ferits de caràcter crític i greu al patir una forta descàrrega elèctrica durant el muntatge d’una línia de mitjana tensió que duien a terme al municipi de Ribera d’Urgelet a l’Alt Urgell. Tots dos van ser evacuats en helicòpter fins a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Vuit persones han mort enguany a Ponent per accident laboral En el que va d’any han mort vuit persones en accidents laborals a Ponent, sis d’ells al seu lloc de treball, tres menys que en el mateix període de l’any passat. Segons les últimes dades publicades pel ministeri d’Ocupació, el nombre d’accidents laborals ha augmentat un 5,45 en els nou primers mesos de l’any. Entre el gener i el setembre, s’han registrat 4.729 sinistres laborals a les comarques de Lleida, davant dels 4.485 del mateix període de l’any passat. La majoria es van produir durant la jornada laboral.

tracking