SEGRE

URBANISME CONSTRUCCIÓ

L'EMU ven un solar a Pardinyes per a 22 pisos per més de 700.000 €

Al carrer Josep Pallach, a prop d’on ja s’edifiquen tres promocions més || L’Incasòl rep sis ofertes per a tres finques a la mateixa zona per a vint-i-una d’unifamiliars

La zona de Pardinyes on l’EMU i l’Incasòl venen terrenys.

La zona de Pardinyes on l’EMU i l’Incasòl venen terrenys.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) va adjudicar ahir a l’empresa Asper per 715.000 euros més IVA el solar del número 23 del carrer Josep Pallach, a Pardinyes, destinat a edificar un bloc de vint-i-dos habitatges, segons va confirmar el gerent de l’EMU, Guillermo Hervera. La finca compta amb una superfície de 2.532 metres quadrats i la tipologia d’edifici prevista és de planta baixa més tres pisos. Aquesta parcel·la es troba al denominat pla SUR 13, la zona d’expansió de Pardinyes ubicada al davant de l’Escola Oficial d’Idiomes, a l’entorn del carrer Prat de la Riba, en la qual ja s’estan construint tres promocions, també de vint-i-dos pisos cadascuna.

En aquesta mateixa zona, l’Institut Català del Sòl (Incasòl) va treure a la venda tres finques per edificar set cases unifamiliars a cadascuna i ha rebut sis ofertes de dos empreses, dos per solar. L’Incasòl preveu adjudicar-les el mes de gener i, una vegada notificat als adjudicataris, tenen trenta dies per formalitzar la firma. Dos de les parcel·les són al carrer Yehudi Menuhin i l’altra, a Alcalde Montanya. Totes compten amb una superfície de 1.144 metres quadrats i van sortir a la venda per un preu de 292.864 euros.A més d’habitatges, en un altre solar venut per l’EMU en aquesta zona també s’han iniciat les obres per construir un centre d’investigació i desenvolupament d’implants dentals.

Tots aquests projectes demostren que aquesta zona d’expansió de Pardinyes pren el relleu de Ciutat Jardí (SUR 2), que va ser el sector més dinàmic de la ciutat durant la prolongada crisi immobiliària.

tracking