SEGRE

Presó per al detingut per agredir la seua parella a La Bordeta

La va deixar mig nua a la zona del Parc de l’Aigua

Vista del carrer Margarida Xirgu, al Parc de l’Aigua, on ahir van tenir lloc els fets.

Vista del carrer Margarida Xirgu, al Parc de l’Aigua, on ahir van tenir lloc els fets.STEFI GABRIELLE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de guàrdia de Lleida ha acordat la presó provisional comunicada i sense fiança per al detingut per una presumpta agressió a la seua parella, de 18 anys, que va ser trobada mig nua a la zona del Parc de l’Aigua de Lleida.

L’acusat, de 24 anys i del qual no consten antecedents, va ser detingut mentre estava agredint suposadament la seua parella, de 18, en ple carrer a la zona del Parc de l’Aigua, a La Bordeta. Els agents van acudir a la zona alertats per la trucada ciutadana que relatava els fets que van passar al carrer Margarida Xirgu. Allà, els urbans van trobar el jove agredint la noia, que estava mig nua. La jove, que va patir contusions i una mossegada a un dit, va ser traslladada al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Prat de la Riba per ser sotmesa a una valoració mèdica, mentre que el detingut, de nacionalitat uruguaiana i domiciliat fora de Lleida, va passar a disposició del jutjat de guàrdia, que avui ha decidit el seu ingrés a la presó.

En el moment de la detenció, l’arrestat portava a l’interior del seu vehicle dos gossos, un d’ells de raça perillosa, que també van ser intervinguts pels agents que van actuar en el servei. Per la seua part, la Paeria va posar en marxa els protocols per a dones maltractades, que s’activen de forma immediata quan es té coneixement d’un delicte masclista.

tracking