SEGRE

URBANISME NOGUEROLA

Llum per a bicis i patinets elèctrics a Lleida

La Paeria instal·la per primera vegada dos punts de recàrrega públics per a aquests vehicles al carrer del Riu i plaça Pare Sanahüja || També oferirà wifi en aquestes zones

La Paeria va instal·lar ahir els bancs al carrer del Riu, on a més hi ha un receptor wifi i un carregador de bicis i patinets elèctrics.

La Paeria va instal·lar ahir els bancs al carrer del Riu, on a més hi ha un receptor wifi i un carregador de bicis i patinets elèctrics.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament porta a terme aquests dies les últimes actuacions per renovar el barri del Noguerola i una de les novetats més destacades d’aquest projecte és la instal·lació de punts de càrrega per a bicicletes i patinets elèctrics a les places del carrer del Riu i de Pare Sanahüja, en les quals també s’oferirà connexió wifi mitjançant uns repetidors.

Així ho van assegurar ahir fonts municipals, que van assenyalar que “al carrer del Riu es posarà un carregador per a bicicletes i patinets elèctrics estàndard, mentre que a Pare Sanahüja el carregador serà específic per a les bicicletes i patinets de més cilindrada, molt similar als punts de càrrega de cotxes elèctrics”. Aquesta actuació es completarà amb la instal·lació d’un pàrquing de bicis a les dos places. Paral·lelament, la instal·lació dels repetidors wifi ja està llesta, però “encara no es podrà oferir connexió a internet a causa que el consistori s’ha de posar d’acord amb les operadores de telefonia per definir quin tipus de serveis i connexió s’oferirà en aquests dos punts”, van assenyalar aquestes mateixes fonts, que van afegir que, de moment, no es preveu instal·lar més dispositius com aquests per la ciutat. També van assenyalar que les obres estaran acabades en “aproximadament uns quinze dies”. Ahir es van instal·lar els bancs.

tracking