SEGRE

COMERÇ POLÈMICA

El projecte de Torre Salses preveu 2 hipermercats i unes 25 botigues

La promotora diu que la majoria dels locals tindran més de 800 metres quadrats || Precisa que el disseny final depèn de la demanda i estudia que hi hagi cines

Imatge del plànol de l'actual projecte de l'àrea comercial de Torre Salses, que estaria ubicada entre la Bordeta i Magraners.

Imatge del plànol de l'actual projecte de l'àrea comercial de Torre Salses, que estaria ubicada entre la Bordeta i Magraners.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte de l’àrea comercial de Torre Salses preveu finalment distribuir els seus 56.000 metres quadrats entre dos grans superfícies d’uns 8.000 metres ubicades als dos extrems del recinte i unes 25 botigues, la majoria de les quals d’entre 500 i 2.000 metres quadrats. A més, inclou locals de restauració i de lleure. En concret, una de les grans superfícies està destinada a un hipermercat convencional, mentre que l’altra seria per a una firma especialitzada en un sector, per exemple el bricolatge. Pel que fa a les botigues, el projecte de la promotora, Eurofund Parc Lleida, en dibuixa un total de 27, set de menys de 500 metres. No obstant, fonts de l’empresa van indicar que és un número orientatiu, ja que la superfície es repartirà en funció de la demanda de les firmes que vulguin instal·lar-s’hi. Així, espais que el projecte reparteix entre diversos establiments podrien agrupar-se, o bé fragmentar-se algun dels més grans. “El procés de comercialització està en un període molt preliminar, la qual cosa implica que l’actual disseny s’anirà adaptant a la demanda dels diversos operadors que estiguin interessats a formar part d’aquest projecte”, determina la promotora. Això sí, subratlla que “la majoria” ocuparan mitjanes superfícies de més de 800 metres quadrats.

D’altra banda, va detallar que a més de locals de restauració i serveis “hi haurà diferents conceptes de lleure per a joves i nens”, i que “ s’està valorant la possibilitat d’incorporar, entre altres usos lúdics, el dels cines”.

La proposta presentada quan es va posar en marxa el projecte dibuixava 8 superfícies comercials

La proposta que està comercialitzant ara Eurfofund difereix de forma important del que es va anunciar durant la tramitació del projecte. En la documentació urbanística consta que es tracta d’un “parc de mitjanes i grans superfícies”. A més, en els plans difosos inicialment pels promotors en els anys 2015 i 2016, l’àrea comercial es repartia entre vuit superfícies.

En aquesta línia, el govern va assenyalar en diverses ocasions que aquesta zona era ideal per acollir grans establiments que volien instal·lar-se a Copa d’Or.

tracking