SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detinguts dos homes a Lleida acusats de violència masclista

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La matinada de diumenge la Guàrdia Urbana de Lleida va detenir a dos homes com a presumptes autors de delictes de violència de gènere.

El primer cas va passar a les 6 de la matinada, quan una patrulla va observar al portal d'un immoble de l'avinguda Prat de la Riba a un home donant puntades de peu a una persona estesa al terra. Els agents van comprovar que es tractava d'una dona amb restes de sang en una mà, la qual va assegurar als agents que l'agressor era la seva parella. Els agents van detenir l'home, J.B.C.R.,, de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere. Així mateix, els agents van acompanyar a la dona al CUAP de Prat de la Riba. 

El segon dels casos va passar una hora més tard, quan una parella es va presentar a les dependències de la Guàrdia Urbana de Lleida. La dona, molt nerviosa, va dir als agents que la persona que l'havia acompanyat, la seva parella, l'havia agredit. Davant això, els agents van identificar el jove, H.H., de 22 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, i el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere. 

tracking