SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Salven la vida d'un gos en un foc en un pis de la Bordeta

Cap altra mascota no va sobreviure a l’incendi al carrer Palauet || Calcinada una cuina, hi va haver desallotjats i confinats

Moment en què el gos era atès després de ser rescatat.

Moment en què el gos era atès després de ser rescatat.CRISTIAN IBARZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bombers i sanitaris van salvar la vida a un gos que va resultar intoxicat en un incendi en un pis del barri de la Bordeta. Una altra mascota va morir en un foc que es va declarar a les 7.16 hores a l’immoble situat al número 109 del carrer Palauet. Fins al lloc van acudir set dotacions dels Bombers de la Generalitat, diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Les flames es van originar, per causes que es desconeixen, a la cuina d’un pis de la quarta planta. Els Bombers el van donar per extingit a les 7.43 hores. El foc només va calcinar la cuina, encara que la resta de l’habitatge va quedar afectat pel fum. Així mateix, els Bombers van confinar els veïns de les plantes inferiors i van desallotjar preventivament dos persones, segons va informar la Guàrdia Urbana. Els efectius d’extinció van trobar dos gossos dins de l’edifici, uns dels quals havia mort mentre que l’altre animal va poder ser rescatat amb vida, encara que havia resultat intoxicat a causa de la inhalació de fum. Sanitaris i bombers no van dubtar a socórrer l’animal i subministrar-li oxigen. Posteriorment, va ser traslladat a una clínica veterinària per poder ser tractat.

Els Bombers van actuar amb quatre camions, el vehicle escala i dos camions lleugers, sis dels quals dels parcs de Lleida i un de Mollerussa. Cap a les 8.00 hores van donar el servei per finalitzat.

D’altra banda, els Bombers també van sufocar ahir a la tarda un incendi en un vehicle a la Bordeta. A les 17.02 hores van ser alertats del foc d’un cotxe al carrer Reus. Fins al lloc va acudir una dotació del cos. El foc només va acabar afectant el motor del turisme.

Parcs de Bombers sota mínims a Ponent

Bombers professionals i voluntaris segueixen amb les protestes per falta de mitjans materials i humans, la qual cosa, el passat cap de setmana, va provocar falta de personal en hores concretes, sobretot a Lleida i Mollerussa. El síndic de greuges, Rafael Ribó, va reclamar ahir a les parts implicades que treballin conjuntament per assolir un pacte que posi fi a la situació actual de carències.

Moment en què el gos era atès després de ser rescatat.

Moment en què el gos era atès després de ser rescatat.CRISTIAN IBARZ

tracking