SEGRE

MOBILITAT VIA PÚBLICA

Tall de Príncep de Viana per habilitar dos carrils per sentit

El tram davant l’estació que ha estat eixamplat.

El tram davant l’estació que ha estat eixamplat.XAVIER ALDOMÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament tallarà avui des de les 9.00 hores fins a mitja tarda un sentit del carrer Príncep de Viana, des de Sant Ruf fins a l’estació de Renfe, perquè els operaris puguin portar a terme els treballs necessaris perquè aquesta via tingui dos carrils en cada sentit, quan ara en té un cap a Renfe i tres cap a l’avinguda Prat de la Riba. Durant el dia s’asfaltarà el tram de l’illot de la plaça Ramon Berenguer VI que ha estat eixamplat.

D’aquesta manera, a partir de les 9.00 hores d’aquest matí, el trànsit que venia des de plaça Europa es desviarà pels carrers Sant Ruf i Anselm Clavé. El tall també afectarà els vehicles procedents del barri de Pardinyes pel carrer Comtes d’Urgell, que no podran girar a l’esquerra cap a l’estació.

El tall començarà a les 9.00 hores i afectarà el sentit des de Prat de la Riba cap a l’estació

Respecte als que vinguin des del pont de Príncep de Viana hauran de seguir recte, perquè quedarà anul·lat el gir a l’esquerra que permet fer la volta a l’illot de Ramon Berenguer IV en sentit rambla de Ferran. Mentre duri el tall de trànsit, també quedarà afectada la parada d’autobusos de l’Estació.

Els treballs per pintar la senyalització horitzontal de Príncep de Viana es faran a partir de les 22.00 hores, i afectarà menys la circulació, ja que es faran talls puntuals i es deixarà pas al trànsit en els dos sentits. Una vegada completades aquestes tasques, el carrer Príncep de Viana passarà a tenir la nova configuració de dos carrils per sentit en el tram entre Prat de la Riba i l’estació.

Per a aquesta actuació, la Paeria va traslladar a finals del mes de gener dos grans arbres de la plaça Ramon Berenguer IV i els va resituar davant de l’estació.

tracking