SEGRE

Tres dies sense llum per un canvi fraudulent de companyia

Una família de la Zona Alta amb dos nens

Sopar ahir a les fosques i amb anorac, per falta de llum i calefacció

Sopar ahir a les fosques i amb anorac, per falta de llum i calefacció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una família de la Zona Alta de Lleida, amb dos nens petits, denuncia que des de dijous passat està sense llum, calefacció ni aigua calenta a causa d’un canvi fraudulent de companyia i de titularitat del comptador.

La rocambolesca història arranca quan dijous al migdia, després de trucar a Endesa al comprovar que no tenien electricitat, la companyia els va informar que des del juny del 2018 el comptador d’aquest habitatge va passar a l’empresa Naturgy i que va canviar de titular, davant de l’estupor de la família, que en cap cas no va autoritzar cap canvi ni de companyia ni de titularitat del comptador.

Explica que Naturgy els va comunicar que van tallar el subministrament perquè aquest comptador tenia un deute acumulat de més de 500 euros i els va dir que si volien recuperar-lo en un màxim de 24 hores, l’havien de pagar. La família assegura que així ho va fer, però divendres encara no tenia llum. Després d’una nova ronda de trucades, Naturgy els va confirmar que havia enviat a Endesa (la subministradora) la sol·licitud de reconnexió de l’electricitat, mentre aquesta última companyia afirmava no haver-la rebut. A la tarda els van indicar que recuperarien la llum aquella mateixa nit, però ahir dissabte seguien a les fosques i, després de noves trucades, els van informar que les 24 hores de termini (ja vençuts) eren hàbils.

Els afectats estan indignats pel fet d’estar patint les conseqüències d’un error o frau a l’haver canviat de titularitat i companyia el comptador sense haver-ho sol·licitat ni autoritzat. Per això, una vegada tornin a tenir llum, hauran de recuperar la titularitat del comptador.

tracking