SEGRE

POLÍTICA POLÈMICA

Apareixen cinc ninots de polítics penjats

De Cs, PP, PSC, Podem i Vox

Pengen d'un pont de Lleida ninots amb les cares dels líders de Cs, PP, PSC, Units Podem i Vox
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cinc ninots amb les sigles i les cares dels líders polítics de Ciutadans, PP, PSC, Units Podem i VOX van aparèixer ahir al matí penjats del pont per als vianants d’accés al Camp Escolar sobre l’Ll-11. Al costat dels ninots hi havia penjades dos pancartes en què es podia llegir: “Tots els partits del règim seran culpables del seu empresonament” i “Absolució Pablo Hasél. Amnistia total”. Els serveis de neteja de la Paeria els van retirar a mig matí.

La portaveu de Ciutadans a la Paeria, Ángeles Ribes, va qualificar l’acció com un “atac feixista” i va afirmar que han denunciat els fets a la Fiscalia per un “delicte d’odi”. Des de Vox Lleida van informar que avui també preveuen fer el mateix.

Ribes va demanar explicacions “als que diuen que no hi ha enfrontament”, i va assegurar que des de Ciutadans continuaran “treballant pel progrés i la llibertat amb una defensa de tota la societat catalana”. Va condemnar les “amenaces, coaccions i violència en totes les seues formes” i va assegurar que “cap atac o amenaça no farà que deixem de defensar els valors democràtics pels quals vam nàixer”.

Els ninots que van aparèixer ahir penjats al pont per als vianants d’accés al Camp Escolar.

Els ninots que van aparèixer ahir penjats al pont per als vianants d’accés al Camp Escolar.SEGRE

tracking