SEGRE

EQUIPAMENTS EMU

A concurs la gestió de les firetes a l'Hípica per set anys

Per un import de 108.900 euros anuals || L’alcalde planteja que aquest espai podrà acollir també circs i altres activitats

Les obres a l’antiga Hípica per acollir les firetes.

Les obres a l’antiga Hípica per acollir les firetes.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) ha tret a concurs la gestió durant set anys del nou recinte per a les firetes que actualment està adequant a l’antiga Hípica de Cappont, al costat dels Camps Elisis, per un import de 108.900 euros, IVA inclòs. El plec de condicions determina que “la finalitat exclusiva de l’arrendament és el desenvolupament de l’activitat recreativa de les firetes (organització i gestió del recinte) durant determinats períodes de l’any, així com l’estacionament de les caravanes dels firaires”.

En concret, estableix aquells períodes d’una banda entre el 15 d’abril i el 15 de juny (coincidint amb les Festes de Maig) i de l’altra entre el 15 de setembre i el 15 d’octubre (Festes de Tardor).

Així mateix, indica que l’EMU “donarà prioritat a qui resulti adjudicatari d’aquesta licitació en l’organització d’activitats en temps diferents dels establerts”.

La licitació preveu una pròrroga d’un màxim de dos anys més i fixa la forma de pagament de la renda anual en el 60% de l’import la primera setmana d’abril i el 40% restant, la primera de setembre. El termini de presentació d’ofertes finalitza el proper dia 29. L’alcalde, Fèlix Larrosa, va destacar que aquest nou recinte “podrà acollir activitats diverses com les firetes, circs o altres que necessitin espai públic per implantar-se”.

tracking