SEGRE

POLÍTICA PSC

Larrosa fitxa Jaume Sellés, exlíder de CCOO, per a la llista

Ocuparà un lloc destacat a la candidatura socialista

Jaume Sellés.

Jaume Sellés.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde i candidat del PSC a les eleccions municipals, Fèlix Larrosa, ha fitxat Jaume Sellés, exdirigent del sindicat de Comissions Obreres a Lleida, per a la seua llista a la Paeria. Sellés ocuparà un lloc destacat a la candidatura i la intenció de Larrosa, en cas de vèncer en els comicis del pròxim mes de maig, és que l’exsindicalista s’encarregui a l’ajuntament de l’àrea de promoció econòmica de la ciutat.

Sellés va ser secretari general del sindicat CCOO a Lleida durant dos períodes, primer des del juny del 1996 fins al 2008 i després, entre els anys 2012 i 2017, quan va ser rellevat per Cristina Rodríguez al capdavant de l’organització sindical. Entre aquests dos períodes, va estar a la direcció del sindicat a Barcelona. Així mateix, va ser un dels impulsors del Manifest de Vallbona i el Compromís per Lleida, així com del Pacte Social per la Ciutadania.

Respecte a la resta de la llista del PSC a l’ajuntament, Larrosa té intenció que sigui renovadora. Per això, el més probable és que no repeteixi cap dels actuals regidors a excepció de Joan Queralt, que va entrar a la Paeria quan Àngel Ros va deixar l’alcaldia al ser nomenat pel Govern central ambaixador d’Espanya a Andorra, i que sí que podria estar a la candidatura. Montse Mínguez, l’actual primera tinent d’alcalde i que va ser rival de Larrosa durant les primàries del PSC per a la Paeria, ja ha estat designada candidata socialista a les eleccions generals del 28 d’abril, i la resta d’edils del grup municipal socialista es van posicionar majoritàriament a favor de Mínguez a les primàries a la Paeria i, a més, tots excepte Xavier Rodamilans acumulen dos o més mandats.

tracking