SEGRE

POLÍTICA ELECCIONS MUNICIPALS

Anna Campos, dirigent d'Aspros i del Bàsquet Lleida, la dos de Postius

Com a independent en una llista que inclourà les sigles de Junts per Catalunya

Anna Campos.

Anna Campos.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Anna Campos, directora executiva i financera de la fundació Aspros i presidenta del Club Bàsquet Lleida, serà amb tota seguretat la número dos de la llista de l’alcaldable del PDeCAT per Lleida, Toni Postius, segons ha pogut saber SEGRE. Campos, titulada en Administració i Direcció d’Empreses per la UdL, forma part des del 1990 de la direcció d’Aspros, entitat emblemàtica de Lleida en l’atenció de discapacitats psíquics, ja que es va fundar el 1962 i compta amb més de 450 usuaris als seus pisos, residències i centres de treball especials. També és membre del patronat de la Fundació Tutelar Alosa, i de la junta de la Federació Allem, que representa les entitats socials sense ànim de lucre de Lleida. A la seua trajectòria en aquest sector uneix la que ha desenvolupat en l’àmbit esportiu, ja que des de fa gairebé cinc anys és la presidenta del Club Bàsquet Lleida, el principal equip de bàsquet femení a la capital.

Figurarà a les llistes com a independent, ja que no està afiliada al PDeCAT, i el seu fitxatge s’emmarca en la línia anunciada fa uns mesos per Postius de configurar una candidatura al més transversal possible, amb una àmplia presència de representants de la societat civil. Tal com ha publicat aquest diari, dels actuals edils només pot donar-se per segura la continuïtat de Paco Cerdà al número tres, i per la seua banda Marta Gispert podria tenir algunes opcions. Si fa quatre anys Postius, va encapçalar la llista de la ja desapareguda CiU, ara tenia previst fer-ho sota la marca de Junts per Lleida.

Tanmateix, el PDeCAT aposta perquè les seues candidatures, almenys als principals municipis, incorporin el nom de Junts per Catalunya aprofitant la coincidència amb les europees, en què Carles Puigdemont serà el cap de llista.

tracking