SEGRE

SANITAT DENÚNCIA

Vehicles aparquen a la zona d'ambulàncies del CAP Onze de Setembre

Un vehicle estacionat a la zona per a ambulàncies.

Un vehicle estacionat a la zona per a ambulàncies.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Personal de les ambulàncies denuncia que en l’espai habilitat per al transport sanitari al Centre d’Atenció Primària (CAP) Onze de Setembre per portar i recollir pacients que acudeixen a sessions de rehabilitació, està “constantment” ocupat per vehicles, ja que no hi ha cap senyal que prohibeixi aparcar.

“Fa dos mesos que es van esborrar les línies horitzontals grogues que indicaven que estava prohibit aparcar i des d’aleshores s’ha convertit en un pàrquing per a pacients”, van explicar empleats del transport sanitari no urgent de Lleida, que cada dia porten i recullen una trentena de pacients amb mobilitat reduïda al CAP que acudeixen a sessions de rehabilitació, ja que centralitza el servei de rehabilitació de la sanitat pública.

Van denunciar que davant d’aquesta situació, han de deixar l’ambulància en zones de passada “obstaculitzant el trànsit a Onze de Setembre i complicant el trasllat dels usuaris”.

A més, van afirmar que “els vehicles que aparquen són de pacients i poden ser-hi des de quinze minuts fins a tot un matí”.

El mateix personal va demanar a l’ajuntament que tornés a pintar les línies grogues, però fonts municipals van afirmar que depèn del CAP. “Només volem que hi hagi algun senyal que indiqui que és un espai per a ambulàncies”, van manifestar.

tracking