SEGRE

TRÀNSIT PREVENCIÓ

Bandes rugoses en un 'punt negre' per accedir a Lleida

A la rotonda entre l’Ll-11 i la C-13

Operaris van instal·lar ahir les bandes rugoses i sonores a l’Ll-11 a la rotonda amb la C-13.

Operaris van instal·lar ahir les bandes rugoses i sonores a l’Ll-11 a la rotonda amb la C-13.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Operaris treballen des de dilluns en la instal·lació de bandes rugoses i sonores per reduir la velocitat a l’accés a la rotonda d’entrada a la ciutat des dels Alamús, que enllaça la carretera Ll-11 amb la C-13 (Balaguer). Es tracta d’un punt negre a la capital del Segrià que en els últims anys ha registrat diversos accidents de gravetat, almenys dos dels quals van ser mortals.

L’últim sinistre rellevant va tenir lloc el passat 3 de març quan un conductor va resultar ferit greu al tenir una sortida de via amb el cotxe i acabar col·lidint frontalment amb la rotonda. A més, el passat 21 de desembre hi va perdre la vida un conductor de 48 anys veí de Lleida. El mes de setembre de l’any 2017 un motorista de 59 anys va morir a l’encastar-se contra el mur de la rotonda. La moto es va incendiar després de la col·lisió.

La velocitat màxima permesa a la via és de cent quilòmetres per hora, que es redueix progressivament passant dels setanta quilòmetresper hora fins als quaranta abans d’accedir a la rotonda. Tanmateix, molts dels vehicles hi accedeixen superant aquests límits.

tracking