SEGRE

MOBILITAT

El Pla de l'Aigua proposa vianalitzar quatre carrers de Lleida

En lloc de la zona 20, al ser trams estrets

La façana del Mercat del Pla al carrer Sant Martí.

La façana del Mercat del Pla al carrer Sant Martí.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria ha convertit tot l’entorn de la plaça del Dipòsit i del Mercat del Pla en zona 20, que fins ara era zona 30, i els vianants i els ciclistes tenen prioritat respecte als vehicles. Tanmateix, la Plataforma del Pla de l’Aigua considera que s’hauria de prohibir la circulació als carrers Parc, Peralta, la Panera i plaça dels Gramàtics “perquè no hi ha separació física entre la calçada i els portals dels habitatges”. Segons va assenyalar el portaveu de la Plataforma, Josep Maria Muñoz, “és com si a l’Eix Comercial circulessin cotxes”.

Va manifestar que el canvi a zona 20 “és un pas endavant”, però “és perillós que els vehicles circulin per aquests carrers, sobretot els de més volum”, per la qual cosa va considerar que només s’hauria de permetre passar els vehicles de veïns, pels pàrquings, i el transport de càrrega i descàrrega de mercaderies.

D’altra banda, un portaveu de l’associació de veïns de Jaume I el Conqueridor va elogiar la zona 20 i va dir que confia que serveixi per dissuadir els conductors de circular a una velocitat excessiva pel barri, sobretot al carrer Sant Carles.

tracking