x
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

SANT JORDI 2019

Teresa Ibars: «M'emociona que a la gent li agradi el meu llibre»

Actualitzada 24/04/2019 a les 09:57
Autora debutant d''Atles de l'oblit'
Roses i llibres omplen els carrers de Lleida

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

© Diada de Sant Jordi a Lleida 2019 / Javi Enjuanes

Com està vivint la jornada de Sant Jordi en la seua estrena com a autora?
És un dia molt especial. D’una banda, per la voràgine de les firmes de llibres. He anat al meu Aitona i hem esgotat exemplars. Però, per una altra banda, i aquesta és la part més positiva, per la trobada amb els lectors, molts dels quals em comenten coses molt boniques sobre el llibre.

Què és el que més li agrada d’aquest contacte amb el públic lector?

Doncs que és molt sorprenent la quantitat de records que el llibre genera a molts lectors. L’obra parla del Baix Segre però m’he trobat amb gent fins i tot de Barcelona que em diuen que els desperta i evoca molts records de la infantesa. I això m’emociona. Ara, a escriure el següent. Doncs ja tinc acabats uns relats de ficció, però s’haurà de veure quan puc publicar-los. Això sí, em genera certa inquietud saber si estaré a l’altura d’aquest primer llibre.
Temes relacionats
Comenta el contingut

El més...
segrecom Twitter

@segrecom

Envia el teu missatge
Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre