SEGRE

ECONOMIA INSTITUCIONS

Fecom i Pimec pacten a la Cambra i Coell presenta llista

Aquesta última, sense candidat a la presidència, vol potenciar l’FP

Foto de família de la llista de candidats de la Coell davant de l’estació.

Foto de família de la llista de candidats de la Coell davant de l’estació.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidatura de la Pimec per a les eleccions a la Cambra de Comerç va assolir ahir un acord amb la Fecom per repartir-se les vocalies del sector comercial. Així ho van confirmar el president de Pimec, Jaume Saltó, i la de la Fecom, Rosa Maria Eritja. Fins ara, la Fecom anava de la mà de la Coell, però Eritja va destacar que “nosaltres sempre hem tingut voluntat de pactar i la Coell no”.

Precisament, la Coell va presentar ahir la seua candidatura, Des de Lleida per a Lleida, amb 20 candidats –4 són dones–, dels quals “de moment no n’hi ha cap per a la presidència”, va manifestar el president de la Coell, Josep Maria Gardeñes. Respecte a la llista unitària amb Pimec, va explicar que “no ha estat possible, encara que es va intentar fins a l’últim minut”.

Entre els seus objectius destaca la formació. “Hi ha dificultats per donar resposta a la demanda perquè no es troba personal format, per la qual cosa cal potenciar l’FP,” va assenyalar Gardeñes, que va afegir que també aposten per fomentar la competitivitat, la digitalització i la internacionalització.

Els candidats són Gardeñes, Pere Roqué (Asaja), Lucrecia Rodríguez (Gremi Pintors), Josep Maria Pedra (Àrids Daniel), Enric Ros (Ros 1), Juan Burniquel (Juan Burniquel y Vicente), Isaura Romà (Romà Infraestructures i Serveis), Vicenç Voltes (Voltes), Joan Segura (Camp Foment Maialenc), Patrícia Romero (José Antonio Romero Polo), Jordi Azlor (Sorigué), Aurora Arnó (Benito Arnó i Fills), Josep Maria Esteve (Josep Maria Esteve Olomí), Òscar López (Servicios Microinformática), Ramon Grau (Pretecsa), Manel Biosca (Fundació Privada Coell), Julio Vilagrasa (Fórum 2001), Oriol Pelegrí (Coell) i Josep Lluís Castarlenas (Gimnàs Lleida).

tracking