SEGRE

La Paeria descarta una mesquita a l'antic solar de les firetes

Només valorarà propostes que tinguin usos socio-culturals, educatius, esportius, sanitari-assistencials i residencials especials

El solar a Copa d'Or, que els últims anys acollia les Firetes.

La Paeria descarta una mesquita a l'antic solar de les firetes a Copa d'OrSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ajuntament de Lleida ha descartat que el solar dels carrers Miquel Batllori i President Josep Irla, a Copa d’Or, pugui acollir un equipament d'usos religiosos, tot que el plec inicial del concurs els preveia. Segons la Paeria, en aquests terrenys municipals, que acollien les Firetes els últims anys, només s’hi podrà construir un nou equipament destinat a usos socio-culturals, educatius, esportius, sanitari-assistencials i residencials especials.

L’ajuntament va treure dimarts a licitació la cessió del terreny per un cànon anual mínim de 414.728,23 euros per un període de cinquanta anys i s’hi podran presentar ofertes fins al 30 de setembre.

La Paeria contempla que el futur equipament que sigui a la finca no ocupi més del 50 per cent del terreny, compti amb una altura màxima de 16 metres i que disposi d’una plaça d’aparcament per cada 150 metres quadrats de solar.

tracking