SEGRE

ENQUESTA REACCIONS

Com valoren els polítics l'enquesta de SEGRE?

Afirmen que treballaran per millorar els resultats que preveu l’enquesta de SEGRE

L’últim ple de l’actual mandat es va celebrar el dia 3 passat.

L’últim ple de l’actual mandat es va celebrar el dia 3 passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els principals partits polítics que aspiren a governar a la Paeria consideren que poden millorar els resultats que vaticina per al 26-M l’enquesta d’Infortécnica per a SEGRE, que preveu que el PSC aconseguiria entre 7 i 9 edils i que ERC i JxCat es disputarien el segon lloc amb un màxim de 6. Així mateix, estima que Cs podria mantenir els seus quatre regidors actuals mentre que Crida, Partit Popular i Comú tant en podrien obtenir dos com quedar-se fora de la Paeria.

L’alcalde i candidat del PSC, Fèlix Larrosa, es va mostrar “molt satisfet perquè mostra que se’m valora per liderar” l’ajuntament. “Això va que o governem els socialistes o un quadripartit, que serà un caos en si mateix com ho és el bipartit de la Generalitat”, va afirmar, i va afegir que defensa “una ciutat en la qual cap tothom amb un govern fort i solvent que lideri un canvi positiu”. “O governa Fèlix Larrosa o el caos”, va incidir, i es va mostrar esperançat de millorar resultats durant l’última setmana de campanya.

Larrosa diu que “o el PSC o el caos”, Postius apel·la als indecisos i Pueyo assegura que poden guanyar

En canvi, l’alcaldable de Junts per Catalunya Lleida, Toni Postius, no va voler entrar en valoracions. Es va limitar a destacar que “encara hi ha un nombre molt elevat de persones que diu que no té decidit el seu vot” i va considerar la importància d’“una participació elevada per aconseguir el canvi a la Paeria i la victòria del president Puigdemont als comicis europeus”.

Miquel Pueyo, candidat d’ERC, va dir que l’enquesta “és una fotografia del que pot passar”, però va remarcar que “nosaltres tenim la sensació que estem creixent des del principi de la campanya”. “Estem convençuts que tenim possibilitats de ser la primera força”, va vaticinar, i va argumentar que habitualment “els nostres resultats són millors que les previsions”.

La cap de llista de Cs, Ángeles Ribes, va posar en relleu el 36,1% de persones enquestades que no han decidit si aniran a votar o a qui, i va instar a esperar als resultats reals de les eleccions, igual que va fer el candidat del Partit Popular, Xavi Palau. “Nosaltres continuem treballant per Lleida i explicant el nostre projecte i notem el suport dels ciutadans al carrer”, va assenyalar.

Rosa Peñafiel, alcaldable de la Crida, també va preferir no valorar el sondeig i es va conjurar a “lluitar” aquests últims dies de campanya “per aconseguir fer fora el govern socialista” del consistori. Sergi Talamonte, candidat del Comú, va confiar que obtindran uns resultats “bastant més positius” que els oferts a l’enquesta i va dir que, igual que en les anteriors eleccions, donar suport a la seua formació “és el vot contra la pressió mediàtica”. “Estem forts i amb molta il·lusió”, va manifestar.

 

   
tracking