SEGRE

BARRIS INCIVISME

La Bordeta denuncia un “campament conflictiu” al carrer Extremadura

Vista general de l’avinguda de Fontanet, a la Bordeta.

Vista general de l’avinguda de Fontanet, a la Bordeta.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La presidenta de l’associació de veïns de la Bordeta, Mari Carmen Guerrero, va denunciar ahir que “un grup de gent conflictiva ha muntat un campament amb una barraca al final del carrer Extremadura”, fet que ha provocat la indignació i la preocupació veïnal.

Guerrero assenyala en aquest sentit que “s’han assentat en un terreny envoltat de males herbes i arbres per estar ocults, però tenim constància que durant els últims dies s’han produït actes incívics per la zona i algunes cases han aparegut marcades com fan els okupes abans d’entrar en un habitatge”. Així mateix, la presidenta veïnal assenyala que aquest grup “és conflictiu i perillós” i que ja han avisat tant la Guàrdia Urbana com els Mossos d’Esquadra.

La presidenta veïnal va assenyalar que aquesta setmana “hi ha hagut dos petits incendis als matolls del carrer Extremadura i creiem que ha estat per culpa d’aquest grup, els veïns ja n’estem farts i volem solucions ja per evitar més campaments”. Les okupacions d’habitatges han augmentat a la Bordeta aquests últims anys.

tracking