SEGRE

Successos

Veïns de Lleida tornen a denunciar la pràctica de sexe al carrer

La vorera plena de fulles

Els arbres embruten els Camps Elisis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns d’una comunitat de 150 habitatges situada al costat dels Camps Elisis van denunciar ahir que la zona continua sent lloc de trobades entre desconeguts per tenir relacions sexuals. “Fa unes quantes setmanes ja vam denunciar que, a causa de la poca llum dels carrers, el lloc és freqüentat per gent per fer cruising”, una pràctica que consisteix a tenir sexe amb desconeguts en llocs públics, va assegurar una veïna de la zona.

“Ara han canviat les bombetes i la il·luminació ha millorat, però els encontres es continuen produint fins i tot a plena llum del dia”, denuncia la veïna, que va assenyalar que ahir a les 19.30 hores es va trobar un home fent-li una fel·lació a un altre en un banc del carrer Camí de Granyena. “S’aprofiten que la zona és plena d’arbustos alts i bancs que estan ocults o una mica apartats per posar-s’hi. Abans gairebé totes les nits teníem situacions d’aquest tipus. Ara ja ocorren fins i tot a mitja tarda, quan hi ha nens passejant per la canalització, però ells no es tallen”, va lamentar la portaveu veïnal.

Per aquest motiu, la plataforma ha sol·licitat a l’ajuntament “més presència policial, especialment a la tarda i la nit”. A banda de les trobades sexuals, aquesta zona també és freqüentada per persones sense llar que pernocten als bancs o a la canalització, una situació que genera “molta inseguretat” entre els veïns.

tracking