SEGRE

COMERÇ NOVES IMPLANTACIONS

Els promotors de Torre Salses anuncien un multicines de 9 sales

Eurofund destaca que serviran menjar i begudes a la butaca i que els seients seran amplis i reclinables || Comptarà amb els sistemes de projecció i so més avançats

435430_1.jpg

435430_1.jpgSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte de zona comercial que la firma Eurofund Parc Lleida impulsa a Torre Salses, entre els Magraners i la Bordeta, inclou un multicines de nou sales d’última generació amb servei gastronòmic directe a la butaca. L’empresa va anunciar ahir aquesta novetat al futur complex comercial de Torre Salses, que ha batejat com Go Lleida, i assegura que serà “dels cines més moderns” i tindrà com a objectiu “oferir una experiència única quant a comoditat, visionament i serveis de restauració”. Va detallar que aquest últim inclourà una oferta gastronòmica d’alta qualitat i amb una variada carta de menjar i beguda, que se serviran a la butaca.

Va afegir que els seients seran amplis i reclinables i que els sistemes de projecció i so seran “els més avançats”. En aquest sentit, cada sala incorporarà tecnologia de so envoltant Dolby Atmos i projecció digital. En conjunt, l’empresa subratlla que es tracta d’un nou concepte de cine en el qual els espectadors gaudiran d’una “experiència única i diferencial”.

Aquesta multicine de nou sales és el segon operador que Eurofund anuncia per al seu parc comercial, encara que no va avançar a quina ensenya pertanyerà.

El primer que va fer públic, tal com va avançar aquest diari, és Bon Preu, i ahir Eurofund va assegurar que està en “negociacions amb nombrosos operadors per fer realitat el projecte” de Go Lleida. Aquesta zona comercial tindrà una superfície de 55.000 metres quadrats i va remarcar que treballa per començar les obres entre finals del 2019 i principis del 2020 per poder obrir la primavera del 2022. La inversió prevista al complex és de cent milions d’euros i la promotora diu que generarà quatre-cents llocs de treball.

Aquesta àrea entre els Magraners i la Bordeta està des del 2008 urbanitzada, però la idea de fer una zona comercial no va nàixer fins al 2013, encara que la Paeria ho va paralitzar fins a tenir l’estudi comercial. Més tard, l’ajuntament i Eurofund van acordar que el complex comercial tiraria endavant amb la condició de finançar conjuntament el vial Víctor Torres d’accés a la zona, de manera que els promotors de l’àrea comercial aportaran 1,2 milions dels 2,89 que costa l’obra.

Fa uns mesos, la comissió d’Urbanisme de la Generalitat va autoritzar el projecte i només falta la llicència comercial. Així mateix, l’últim ple ordinari del mandat va aprovar la cessió de finques afectades pel projecte d’ampliació i prolongació del vial. Eurofund va invertir 8,3 milions en la compra a la Sareb dels terrenys de Torre Salses per a la zona comercial.

Un projecte qüestionat per les forces del nou govern

El projecte comercial de Torres Salses és qüestionat per ERC, Junts per Catalunya Lleida i el Comú, les forces que eventualment configuraran nou govern de la Paeria, després d’haver guanyat els republicans les eleccions. Els tres partits consideren que una àrea comercial d’aquestes característiques, allunyada del centre, perjudicarà l’Eix Comercial i els establiments de la resta de la ciutat, i prefereixen impulsar el pla de l’estació.

En aquest sentit, Salvador Arenere, responsable de comunicació, màrqueting i relacions institucionals d’Eurofund, ja va afirmar a aquest diari abans dels comicis municipals que el projecte no està lligat al futur de l’ajuntament, atès que té els terrenys i llicències urbanístiques.

“El sòl està ordenat, tenim tots els permisos tant municipals com de la Generalitat, vam adquirir els terrenys, vam contribuir amb els nostres recursos a fer el vial d’accés al complex”, va indicar.

tracking