SEGRE

SUCCESSOS GUÀRDIA URBANA

Detingut per maltractar la seua parella i pegar al cunyat a Lleida

L’agressió es va produir dilluns a la nit a l’avinguda Tortosa || L’arrestat va atacar el seu familiar quan defensava la víctima

Moment en què el presumpte agressor és detingut per la Guàrdia Urbana.

Moment en què el presumpte agressor és detingut per la Guàrdia Urbana.ASSOG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir dilluns a la nit a l’avinguda Tortosa, al barri de Pardinyes, un home de 36 anys i nacionalitat senegalesa, A.K.F., acusat de maltractar la seua parella i agredir el seu cunyat. Els fets van tenir lloc cap a les 21.20 hores, quan una patrulla va acudir a l’avinguda Tortosa al ser alertada d’una baralla. A l’arribar al lloc, van observar com un home n’estava agredint un altre. Els van separar i els van identificar. La víctima, de 44 anys, va ser atesa pels serveis sanitaris ja que tenia una ferida oberta a la cella i presentava cops i rascades.

L’home va explicar als agents que la seua germana, que es trobava allà, li havia trucat per demanar-li ajuda perquè la seua parella li estava pegant. També va dir que va intentar evitar que agredís la seua germana i va ser llavors quan el seu cunyat va començar a colpejar-lo. Per la seua part, la dona va corroborar aquesta versió i va explicar que la seua parella l’havia espentejat i que era habitual l’actitud violenta i degradant cap a ella. Per aquesta raó, els agents de la Guàrdia Urbana van procedir a la detenció de l’home com a presumpte autor dels delictes de violència de gènere i lesions.

Moment en què el presumpte agressor és detingut per la Guàrdia Urbana.

Moment en què el presumpte agressor és detingut per la Guàrdia Urbana.ASSOG

tracking