SEGRE

JUSTÍCIA TRIBUNALS

Tres candidats a la presidència de l'Audiència de Lleida

Eduardo Enrech, jutge degà.

Eduardo Enrech, jutge degà.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tres magistrats candidats a presidir l’Audiència de Lleida en substitució de Francesc Segura compareixeran aquesta tarda davant de la Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) per exposar el seu currículum i el seu projecte.

El primer d’ells serà Eduardo Enrech, actualment jutge degà de Lleida i titular del jutjat de primera instància número 6, que s’encarrega entre altres dels temes mercantils i especialitzat en clàusules terra. La seua compareixença està prevista per a les 16.30 hores. Una hora després serà el torn d’Albert Guilanyà, magistrat i president de la Secció Segona de l’Audiència. Guilanyà és el president en funcions de l’Audiència de Lleida des que el passat 21 de març Segura va deixar de ser el president per incorporar-se com a inspector delegat de l’ordre penal al servei d’Inspecció del CGPJ. Finalment, a les 18.30 hores està prevista la compareixença de María Lucía Jiménez, magistrada de la Secció Penal de l’Audiència de Lleida.

Un d’ells prendrà el relleu de Francesc Segura, que s’ha incorporat al CGPJ

Segura ha sigut el president més de 12 anys, concretament des del desembre de l’any 2006, quan va prendre el relleu d’Andreu Enfedaque, fins al març passat. A banda de la presidència de l’Audiència de Lleida, també hi ha relleus a Toledo, Zamora i Albacete.

Eduardo Enrech, jutge degà.

Eduardo Enrech, jutge degà.SEGRE

Eduardo Enrech, jutge degà.

Eduardo Enrech, jutge degà.SEGRE

tracking