SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Cinc intoxicats per un incendi al barri de la Mariola

El foc es va declarar ahir al migdia en un pis del carrer Venus || Els ferits, entre els quals menors, van ser evacuats a l’Arnau

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cinc persones, entre elles alguns menors, van resultar intoxicats per fum ahir al migdia arran d’un incendi en un pis del carrer Venus, al barri de la Mariola. Els Bombers de la Generalitat van rebre a les 11.55 hores l’avís d’un foc en un pis situat a la segona planta del número 8 del carrer Venus. Fins al lloc es van desplaçar sis dotacions, cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra.

Quan van arribar els equips d’extinció, les flames ja havien pres per l’interior de l’habitatge. Per aquest motiu, van desallotjar diversos veïns mentre que d’altres van quedar confinats a l’interior del seu habitatge. A les 12.12 hores van poder donar-lo per estabilitzat. Les flames sortien per una de les finestres, la qual cosa va causar danys a la façana de l’immoble. Durant la intervenció, la Guàrdia Urbana va tallar el carrer al trànsit.

Els serveis sanitaris van atendre in situ els afectats, que havien resultat intoxicats pel fum. Posteriorment, van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova. Un home i una dona, amb pronòstic menys greu, i tres persones més amb caràcter lleu per ser sotmeses a una revisió. Pel que sembla, algun també va patir cremades però de poca gravetat.

Una vegada apagat el foc, els Bombers van revisar l’immoble afectat i van ventilar l’edifici, que va quedar afectat pel fum. Per la seua part, la Guàrdia Urbana va mobilitzar un tècnic municipal perquè també fes una revisió de l’habitatge afectat. La Urbana va informar que els veïns de l’immoble afectat serien reallotjats. No van transcendir les causes de l’incendi.

Fa una setmana, també hi va haver un foc en un habitatge del carrer Jaume II, al barri de Cappont.

L’incendi es va produir en un pis de la segona planta d’aquest immoble del carrer Venus, a la Mariola.

L’incendi es va produir en un pis de la segona planta d’aquest immoble del carrer Venus, a la Mariola.MAGDALENA ALTISENT

tracking