SEGRE

HABITATGE

Denuncia que li tallen l'aigua per fer-lo fora del pis a Lleida

Família amb quatre fills a Prat de la Riba

L’afectat ensenya el contracte de lloguer i les botelles.

L’afectat ensenya el contracte de lloguer i les botelles.M. MARQUÈS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una família que viu en un pis de lloguer a l’avinguda Prat de la Riba des de fa més de quatre anys denuncia que fa dos mesos els van tallar el subministrament d’aigua per fer-los fora.

“Sempre he pagat el lloguer, però em vaig assabentar que el propietari ha venut el pis sense haver-m’ho consultat fa quatre mesos”, va explicar l’afectat, que va dir que el nou amo no s’ha posat en contacte amb ell, “però estic segur que ens ha tallat l’aigua perquè marxem”.

Va afirmar que es tracta d’un cas d’assetjament immobiliari i va reiterar que “ningú s’ha adreçat a mi per demanar-me que marxem”. Tanmateix, va assenyalar que està buscant un nou habitatge, però encara no han tingut èxit. “Vivim en un quart pis i, com que no tenim ascensor, hem de pujar a peu les garrafes i botelles d’aigua. És una vergonya”, va manifestar.

Va explicar que es va posar en contacte amb la PAH, que de moment els ha ajudat a denunciar-ho penjant dos pancartes als balcons i tenen previst localitzar el nou propietari. A la façana de l’edifici hi ha un gran cartell immobiliari anunciant la reforma dels pisos per fer-los d’“alt estànding”.

tracking