SEGRE

COMERÇ DESCOMPTES

La majoria de botigues de l'Eix Comercial avancen les rebaixes

Un dels establiments de l’Eix que ja anuncien rebaixes.

Un dels establiments de l’Eix que ja anuncien rebaixes.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Molts establiments de l’Eix Comercial ja llueixen cartells de rebaixes, algunes fins i tot del 50 per cent, malgrat que la Federació de Comerç (Fecom) va anunciar per al dilluns 1 de juliol l’inici del període oficial de rebaixes. La llei de Comerç de Catalunya està suspesa i l’estatal és més flexible, de manera que molts comerços, sobretot cadenes i franquícies, acostumen a avançar-les. A més a més, els consumidors ja s’han acostumat a trobar preus amb descomptes al llarg de pràcticament tot l’any.

En tot cas, el president de la Federació d’Associacions de Comerciants de l’Eix, Llorenç González, va assenyalar que dilluns les rebaixes es generalitzaran a tota aquesta zona comercial i va recordar que el diumenge dia 7 obriran les botigues, al ser un dels vuit festius d’obertura autoritzada per la Generalitat. Així mateix, va explicar que ha constatat confusió en aquest sentit perquè alguns responsables d’establiments li han consultat si es poden obrir demà diumenge, 30 de juny.

I és que la pàgina web de la Generalitat indica que les rebaixes van començar ahir, 28 de juny, i que demà dia 30 també obriran les botigues, a més del 7 de juliol. González, tanmateix, assegura que a Lleida no està permès obrir demà, ja que no és cap dels vuit festius que autoritza la Generalitat ni els dos de Paeria, que són l’1 de novembre i el 29 de desembre.

tracking