SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ

Okupes ataquen amb un ganivet un veí de Lleida

La víctima va haver de ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova amb un tall a la mà || Els Mossos investiguen el cas

Van posar 6 punts de sutura a la vícitima a l’hospital.

Van posar 6 punts de sutura a la vícitima a l’hospital.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres joves okupes d’un habitatge situat al barri Noguerola van agredir amb una arma blanca divendres a la nit un veí del mateix edifici que els va negar l’entrada. Segons la víctima, que va haver de ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova perquè li posessin 6 punts de sutura a la mà, quan es disposava a entrar al portal amb el seu fill, tres persones van intentar colar-s’hi darrere d’ells.

“Van posar un peu a la porta perquè no es tanqués i poder entrar. Llavors jo els vaig dir que si no tenien una clau no podien passar i va ser aleshores quan em van empènyer cap a dins i em van treure un ganivet i em van agredir”, va relatar l’afectat. Va ser el fill de l’agredit el que va donar la veu d’alarma entre els veïns perquè baixessin a ajudar-los. Alguns d’ells van explicar a SEGRE que el pis estava ocupat des de feia pocs dies i que no era el primer aldarull que generaven. “Això és inadmissible”, asseguraven.

Per por que els agressors poguessin tornar i “atrinxerar-se al pis”, alguns dels veïns es van quedar fent guàrdia al carrer fins que un manyà va col·locar una porta antiokupa. Durant el forcejament, part del vidre de l’entrada del portal també es va trencar.

La víctima va presentar ahir la corresponent denúncia als Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació i estan buscant els agressors.

tracking