SEGRE

Comença la matriculació a l'EOI de Lleida

Aquest dijous i divendres, per als alumnes de primer a cinquè

Una classe de l'EOI.

Comença la matriculació a l'EOI de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous i divendres, dies 4 i 5 de juliol, tindrà lloc la matriculació a l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida dels alumnes de 1r a 5è de tots els idiomes i de C1 de Català que han obtingut la qualificació d’apte i que mantenen la mateixa franja horària que el curs passat.

Els dies 6 i 7 de juliol serà el torn per als alumnes de 1r a 5è de tots els idiomes i de C1 de Català que han obtingut la qualificació d’Apte i que volen incorporar-se en una franja horària diferent. En tots els casos cal fer la matriculació ‘online’ per mitjà de l’aplicatiu de matriculació del web eoilleida.cat.

La matriculació, en tots els casos ‘online’, seguirà el 8 i 9 de juliol, dies en que podran fer-ho els alumnes de 1r a C1 de tots els idiomes i de C2 de Català que han obtingut la qualificació de No Apte, No Qualificat, No Presentat o que van renunciar a la matrícula. Finalment, els alumnes que volen fer C2.1 a l’EOI de Lleida hauran de matricular-se el setembre.

L’EOI oferirà el proper curs classes d’alemany, anglès, àrab, català, espanyol, francès, italià i rus en els centres de Balaguer, les Borges Blanques, Lleida, Tremp i Vielha.

tracking