SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Dos ferits i vint desallotjats per un foc a Cafès Batalla

Els mateixos treballadors van corregir l’avaria a la sortida de fums || Dos d’ells van ser atesos per intoxicació lleu

Instal·lacions de Cafès Batalla al polígon industrial Els Frares.

Instal·lacions de Cafès Batalla al polígon industrial Els Frares.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vintena de treballadors de l’empresa Cafès Batalla, situada al polígon industrial Els Frares de Lleida, van ser desallotjats ahir al registrar-se un incendi. Els Bombers de la Generalitat van informar que l’avís es va rebre a les 9.52 hores, mentre que fonts de l’empresa van assenyalar que el foc es va iniciar per una avaria a la sortida de fums, que va ser controlada i corregida pels mateixos empleats. Les mateixes fonts van assenyalar que no hi va arribar a haver flama, però sí fum, per la qual cosa dos persones van haver de ser ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) al mateix lloc. Cap d’elles va haver de ser trasllada a un centre mèdic i fonts de l’empresa van assenyalar que l’atenció es va fer a petició pròpia com a mesura de precaució, ja que havien estat més exposades al fum.

Diverses dotacions dels Bombers es van traslladar fins al lloc, així com efectius de la Guàrdia Urbana, que van regular el trànsit a la zona per facilitar l’actuació dels equips d’emergències. La mateixa empresa va assenyalar que l’incident va afectar de forma “molt puntual” l’activitat de l’empresa, ja que els empleats van poder tornar als seus llocs de treball poc abans de les onze del matí, quan els Bombers ja havien fet les tasques de ventilació. Els equips d’emergències van revisar les instal·lacions, que no presenten pràcticament cap dany.

L’empresa va poder corregir l’avaria i dos empleats van ser atesos pel SEM per precaució

Fonts de Cafès Batalla van assenyalar que l’activitat segueix amb normalitat i que l’incident va poder ser controlat de forma ràpida i segura gràcies a les noves instal·lacions, ja que la nau compta amb només dos anys de vida. “No ha afectat els treballadors ni la maquinària, per la qual cosa afortunadament tot ha quedat en un ensurt”, van assenyalar fonts de l’empresa lleidatana.

L’1 de juliol passat un espectacular incendi va destruir les instal·lacions de la factoria d’Iberspa al polígon industrial de Cervera i va afectar també una nau de la multinacional gallega Cortizo. Aquell succés va posar en perill desenes de llocs de treball.

tracking