SEGRE

DENÚNCIA ENTRE EL 2002 I EL 2008

La Paeria s'interessa per les suposades víctimes d'abusos a l'Aula de Teatre

Investigats dos professors de l'Aula de Teatre de Lleida per suposats abusos sexuals a alumnes entre el 2002 i el 2008

Investigats dos professors de l'Aula de Teatre de Lleida per suposats abusos sexuals a alumnes entre el 2002 i el 2008SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria s’ha posat a disposició de les suposades víctimes d’abusos sexuals entre el 2002 i el 2008 denunciats per Dones a Escena a l’Aula Municipal de Teatre. A través del seu compte de Twitter, la regidora d’Educació, Sandra Castro, va afirmar ahir que des del 17 de juny passat l’ajuntament “està treballant i està en contacte amb Dones a Escena”.

Així mateix, va assenyalar que han posat a disposició de l’associació, de les víctimes i de l’Aula de Teatre tots els recursos disponibles. El suport de l’ajuntament arriba després que dimecres la Crida per Lleida-CUP també mostrés la seua solidaritat amb les víctimes que han denunciat aquests abusos, que judicialment han estat arxivats a l’haver prescrit, ja que haurien succeït entre el 2002 i el 2008.

A través de les xarxes socials, Dones a Escena ha anat obtenint suports a les víctimes i ha posat a disposició un manifest a què els ciutadans i entitats es poden adherir. En el text, Dones a Escena animen a crear un “espai de confiança” perquè altres possibles víctimes també denunciïn els abusos, treballar per la inhabilitació dels dos professors a qui acusen les víctimes i exigir que aquest tipus de delictes no prescriguin.

tracking