SEGRE

URBANA LESIONS

Denuncien l'amo d'un gos que va mossegar una ciclista a l'Horta

Imatge del quarter de la Guàrdia Urbana, al carrer Salmerón.

Imatge del quarter de la Guàrdia Urbana, al carrer Salmerón.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va denunciar dilluns d’aquesta setmana per un delicte lleu de lesions per imprudència l’amo d’un gos després que l’animal mossegués una ciclista que feia esport per l’Horta. La dona va patir una mossegada a una cama i va haver de ser atesa pels serveis sanitaris.

Els fets van tenir lloc cap a les 20.30 hores del vespre quan una patrulla va ser requerida perquè anés a una zona de l’Horta perquè un gos havia mossegat una persona. Una vegada van arribar al lloc, una dona, que estava sent atesa pels serveis sanitaris en una ambulància, va explicar als agents que anava amb bicicleta i l’havia mossegat un gos que estava solt pel camí. La dona presentava diverses ferides a la cama que no eren greus, segons va informar la Guàrdia Urbana. Posteriorment, els agents van localitzar el propietari del gos, que els va explicar que la mascota, que no és de raça perillosa, s’havia escapat al deixar una porta oberta de la casa i que, en aquell moment, el gos ja estava tancat de nou dins del domicili.

Delicte lleu de lesions

Els policies, després de recollir tota la informació, van iniciar les diligències corresponents contra l’amo del gos per un delicte lleu de lesions per imprudència. El Codi Penal preveu multes de tres a dotze mesos per a aquelles persones que hagin incorregut en aquest delicte.

tracking