SEGRE

ENTITATS HORTA

La seu de Vallcalent, en ‘stand-by’ pel canvi de govern a la Paeria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte del futur local social de l’associació de veïns de la partida de Vallcalent es troba “aparcat” pel canvi de govern a la Paeria, malgrat que l’anterior alcalde, Fèlix Larrosa, va afirmar el mes de març que tindrien la seu al juny, després de cinc anys de reivindicació veïnal.

Al març, el projecte ja estava redactat, amb una partida pressupostària assignada i a punt per sortir a licitació, amb l’objectiu d’habilitar un local a la zona de Serra Llarga.

Tanmateix, el president de l’entitat veïnal, Francesc Montardit, va explicar que “el projecte es troba paralitzat al departament de contractació de la Paeria a causa del canvi de govern” i va afegir que “esperem noves notícies”.

Quan l’associació s’ha de reunir, va assenyalar que “ens trobem als nostres domicilis o sol·licitem permís per anar al local de Serra Llarga”. Així mateix, l’entitat es troba a l’espera que Adif retiri la tanca de dos-cents metres del camí de Vallcalent.

“Mentre no ho fan, s’hi hauria de col·locar un senyal que indiqui que el camí s’estreny per la base de la tanca, ja que a la nit pot resultar perillós si es creuen dos furgonetes,” va apuntar Montardit. Adif va dir al març que la retiraria “imminentment”.

tracking