SEGRE

COMERÇ GRANS SUPERFÍCIES

El fons francès Frey assumeix el 70% de la propietat del pla Torre Salses

Eurofund ratifica que el projecte segueix endavant, quan la Paeria vol frenar-lo

Imatge d’un pla del futur centre comercial que figura als fullets per a la venda.

Imatge d’un pla del futur centre comercial que figura als fullets per a la venda.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El fons d’inversió immobiliari francès Frey es va convertir ahir en l’accionista majoritari de l’empresa que impulsa el projecte del centre comercial Torre Salses després de firmar l’acord amb el grup Eurofund per a la constitució d’una societat conjunta, tal com va avançar SEGRE.

Eurofund va detallar que Frey assumeix una participació del 70% a la companyia que desenvolupa el projecte comercial, de 55.000 metres quadrats, i va insistir que “Eurofund corrobora la seua voluntat de dur a terme Go Lleida [nom que ha donat al futur centre comercial] i ara ho farà de la mà d’un soci inversor, Frey, que té molt interès a continuar creixent a Catalunya i Espanya”.

El seu president, Ian Sanford, va subratllar que Go Lleida és “un parc de mitjanes [superfícies] de nova generació en què hem invertit molt de temps i tenim posada molta il·lusió”.

Els promotors reafirmen així l’aposta per aquest projecte just quan el nou govern municipal és partidari de frenar-lo i, després d’haver ampliat el termini per a la presentació d’al·legacions a la nova reparcel·lació dels terrenys, ha deixat clar que la resolució es prolongarà “durant mesos”.

A més, l’EMU també ha al·legat (vegeu el desglossament). Aquestes preguntes es van fer després que aquest diari publiqués que l’EMU ha presentat un total de sis al·legacions contra la modificació de la reparcel·lació i la urbanització del sector SUR 42. Diu sortir perjudicada per aquesta nova reparcel·lació i dubta de la legalitat d’aquest tràmit.

Així, el govern municipal haurà de contestar les preguntes en el pròxim ple del setembre.

Polèmica per les al·legacions de l’EMU En el ple de la Paeria d’ahir, tant el grup municipal del PSC com el de Cs van preguntar al govern municipal “qui va donar les ordres a l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) de presentar al·legacions a Torre Salses i en quina potestat, tenint en compte que fins el ple d’avui [ahir] no s’ha aprovat el consell d’administració, amb Sergi Talamonte com a president”.

tracking