SEGRE

LLEIDA

Pueyo rep el president del Col·legi de Metges de Lleida, Ramon Mur

La reunió va tractar sobre el XIV Congrés RESCOM que es celebra al setembre

Pueyo rep el president del Col·legi de Metges de Lleida, Ramon Mur

Pueyo rep el president del Col·legi de Metges de Lleida, Ramon MurLA PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo es va reunir aquest dijous amb el president del Col·legi de Metges de Lleida, Ramon Mur. La reunió va servir perquè Mur li expliqués els detalls de l'organització del XIV Congrés de Responsables de Comunicació dels Col·legis de Metges (RESCOM), que tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembre al Parador del Roser.

El Congrés permetrà als assistents adquirir nous coneixements i competències a través de tallers, conferències i diverses taules de debat. La cita compta amb el suport de la Paeria i se sumarà al calendari firal i congressual de la ciutat.

A la reunió també es va comentar la manca de metges que hi ha a la ciutat de Lleida. Segons els responsables sanitaris, hi ha una fuga de professionals que, tot i venir a treballar a la ciutat, no s’hi queden, fet al qual s'hi han de sumar les jubilacions que es preveuen per als pròxims anys que agreugen la situació.

Per aquesta raó, en la trobada, on també hi va assistir la Tinent d'alcalde i responsable en àmbit de Salut, Montse Pifarré, es va parlar de possibles accions per dinamitzar el sector i d’impulsar atractius a la ciutat perquè els metges s’hi quedin.

tracking