SEGRE

BARRIS CENTRE HISTÒRIC

Compromís municipal per millorar el Centre Històric

Veïns i Paeria es veuran periòdicament

Imatge de la reunió entre veïns i la Paeria.

Imatge de la reunió entre veïns i la Paeria.JAVI MARTÍN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Representants de Som Veïns, entitat que agrupa veïns del Centre Històric, de l’associació de veïns Jaume I, de l’Ereta i de la plataforma del Pla de l’Aigüa es van reunir ahir amb l’alcalde, Miquel Pueyo, i altres membres del govern per abordar “la situació insostenible al barri d’inseguretat, incivisme i tràfic de drogues, entre altres”. Els veïns van explicar al govern el seu manifest, que compta amb un suport de més de 600 firmes, en el qual demana una solució d’emergència.

Un dels portaveus va explicar que “hem acordat dur a terme reunions periòdiques amb els regidors competents de cada àmbit per anar trobant solucions”.

En aquest sentit, la regidora Elena Ferre va dir que “hi ha dos línies de treball molt clares, que són la seguretat i els serveis socials” i va indicar que avaluarà una de les principals peticions, evitar la concentració d’equipaments de serveis socials. El mateix portaveu va explicar que van sortir satisfets de la reunió, “ja que ara treballarem junts”, però va apuntar al seu torn que “espera veure accions i no només reunions”.

Sobre això, els veïns es van mostrar crítics amb les polítiques de l’anterior govern municipal.

tracking